Unieke buitenkeuken met inbouw barbecue

Wat is er nu lekkerder dan ‘s zomers buiten barbecuen? Een buitenkeuken met inbouw barbecue maakt buiten koken extra leuk en gemakkelijk. Je hoeft dan niet meer heen en weer te lopen tussen de keuken en de tuin. Je hebt alles bij de hand en kunt onder het koken gezellig bijkletsen met familie en vrienden.

Handgemaakte buitenkeuken met inbouw barbecue

Wij maken maatwerk houten buitenkeukens met een inbouw barbecue. In onze buitenkeukens plaatsen we alleen apparatuur van echte kwaliteitsmerken, zoals de barbecues van Cadac, Boretti en Patton. Het is altijd mogelijk om deze barbecues in te bouwen met alle beschikbare accessoires. Neem bijvoorbeeld de rotisserie, een bbq draaispit.

Buitenkeuken met warme rustieke uitstraling

Onze Outdoor Kitchens hebben een warme, natuurlijke uitstraling. Ze zijn gemaakt van hoogwaardige houtsoorten die jarenlang meegaan. Zo gebruiken we Eiken, Lariks, Douglas en Western Red Ceder voor onze maatwerk barbecues. De snijbladen maken we van natuursteen zoals Belgisch hardsteen of graniet.

Maatwerk Outdoor Kitchens

Elke Outdoor Kitchen uit onze werkplaats is weer anders en precies afgestemd op uw wensen. We maken ze zo eenvoudig of uitgebreid als je zelf wilt. Alleen een inbouw barbecue om vlees en groente te roosteren, sauzen te bereiden en soep te koken? Of ook een snijblad en spoelbak voor salades? Kastruimte, extra planken en eventueel een wijnrek of koelkast? Het kan allemaal. Bekijk het lookbook voor voorbeelden en ideeën.