Beton ciré

Wij zijn ervaren in het aanbrengen van  Beton ciré. Dit geeft onze keukens een robuuste maar ook unieke uitstraling. Wilt u iets speciaals en natuurlijks? Dat kan met dit geweldige natuurproduct, zelfs te combineren met staal.

U kunt dit vergelijken met beton stuc op de muur. Wanneer dit is uitgehard is dit steenhard en waterbestending, makkelijk schoon te maken en krasvast.

Gebruik van Beton ciré

Wij gebruiken Beton ciré voor aanrechtbladen, houten stol, poten of frame een beton look te geven. Terug naar het voorbeeld van onze robuuste poten van 8 cm. De eerste stap is dat wij zorgen dat deze poten door de verdikkingsbank gaan en geschuurd worden. Nu de poot glad is kunnen wij de voorstrijk er op aanbrengen zodat de Beton ciré beter hecht. Wij laten deze voorstrijk intrekken en hierna brengen wij de eerste laag beton aan. Deze laag moet even uitharden en hiernaar schuren wij deze laag. Wanneer alles weer glad is brengen wij de tweede laag aan. Deze laag kan in verschillende kleuren aangebracht worden. Er zijn zoveel verschillende kleuren, dat wij wel kunnen zeggen dat bijna alles mogelijk is .Tot slot komt hier nog een 2 komponenten afdeklak overheen, zodat dit vlekbestendig is.

Beton ciré buitenkeuken