Wij onderscheiden ons bewust van de grijze massa en willen dat u onze bewogenheid en passie terugziet in onze meubels. Buitenkeukenvanhout.nl pakt de kansen om een goed bedrijf en een goed product neer te zetten. Maar we gunnen de ander, onze naaste, ook die kans.

Daarom werken we met mensen die een afstand hebben tot de arbeidsmarkt. Dit zijn jongeren, (ex-) verslaafden en nog veel meer bijzondere mensen. Verder zijn we bezig om een traject te realiseren waarbinnen ook vluchtelingen aan het werk kunnen. Hierdoor wordt het mogelijk dat ze eerder een baan krijgen.

Sinds 2013 hebben we Jongerencentrum de Werf in Heerde opgezet en gefinancierd en dat doen we tot op de dag van vandaag. Dit centrum draait geheel zonder subsidies, maar wel met en door jongeren. Fantastisch hoe dit zich ontwikkelt.

Wij hebben sinds november 2017 een samenwerking met Stichting Horeb. Deze stichting zet zich in voor mannen met o.a. verslavingsproblematiek. Door deze cliënten een dagbesteding aan te bieden in onze las-of timmerwerkplaats vergroten wij de kans op een succesvolle re-integratie in de maatschappij.

Wij hopen dat we door onze sociaal maatschappelijke insteek en persoonlijke aanpak een verschil kunnen maken in deze wereld.

Maatschappelijk ondernemen 1
Maatschappelijk ondernemen 2
Maatschappelijk ondernemen 3