Gezellig buiten koken op het gasfornuis

MaatwerkWilt u ‘s zomers gezellig buiten kunnen koken, maar dan wel op een gasfornuis en niet zomaar een barbecue? Wij hebben veel ervaring met de bouw van houten buitenkeukens met gasfornuis op maat. In onze keukens plaatsen we alleen fornuizen van gerenommeerde merken als Steel, Cadac en Boretti. We kunnen meteen ook alle gewenste accessoires voor deze merken plaatsen, bijvoorbeeld een rotisserie of draaispit.

Gasbarbecue in de tuin

Houdt u van koken, dan wilt u dat op die lange zomeravonden vast ook wel eens buiten in het zonnetje doen. Met een gasfornuis in de tuin hoeft u niet meer heen en weer te lopen tussen de keuken en de tuin. U heeft alles onder handbereik en kunt tijdens het koken bijpraten met familie en vrienden.

Buiten koken aan een gasfornuis

In onze Outdoor Kitchens kunt u alles maken waarvoor u normaal gesproken even de keuken in moet. Een buiten gasfornuis heeft meerdere branders waarop u soepen en sauzen kunt bereiden. Op de bakplaat en grillroosters kunt u vlees en groente roosteren en barbecuen. Bovendien kunt u tot in de late uurtjes kokkerellen zonder dat de felle buitenlamp aan moet. Een buiten gasfornuis heeft verlichting in het kookgedeelte en boven de knoppen.

Buitenkeuken met gasfornuis en houtoven

Elke houten buitenkeuken die wij maken, is uniek. Wij maken de Outdoor Kitchens zo klein of zo uitgebreid als u zelf wilt. Alleen een gasfornuis in uw buitenkeuken op maat? Of ook een houtoven, een Quooker, een vaatwasser, extra kastruimte, een koelkastje en een wijnrek? Het is allemaal mogelijk. Bekijk het lookbook om inspiratie op te doen.

In het kort

  • Unieke buitenkeuken met gasfornuis op maat.
  • Zo uitgebreid koken in de tuin als u zelf wilt.
  • Inbouw gasfornuis en houtoven van echte kwaliteitsmerken.

Wij adviseren je graag over de mogelijkheden.

 Spreekt dit je aan? Neem dan contact met ons op voor het maken van een afspraak.

Laat je terugbellen