Western Red Cedar buitenkeukenUnieke Western Red Cedar buitenkeuken

 

Wat is er nu lekkerder dan ‘s zomers buiten barbecuen? Een Western Red Cedar buitenkeuken maakt buiten koken extra leuk en gemakkelijk. Je hoeft dan niet meer heen en weer te lopen tussen de keuken en de tuin. Je hebt alles bij de hand en kunt onder het koken gezellig bijkletsen met familie en vrienden. In onze buitenkeukens plaatsen we alleen apparatuur van echte kwaliteitsmerken, zoals de barbecues van Cadac, Boretti en Patton. Behalve barbecues leveren wij alle denkbare opties om je buitenkeuken compleet te maken zoals; vaatwasser, cooker, wasbak met kraan, of welk idee je zelf graag wilt toevoegen aan jouw ideale buitenkeuken van hout. 

 

Wat is Western Red Cedar precies?

Western Red Cedar staat bekend om de grote kleurvariatie die het verse hout kan vertonen.Western Red Cedar is een lichtroze naaldhoutsoort van de Canadese- en Amerikaanse westkust. Red Cedar is zacht, maar erg duurzaam.

Western Red Cedar gaat jarenlang mee en heeft diverse geweldige eigenschappen zoals;

  • Duurzaam
  • Prachtige warme uitstraling 
  • Onderhoudsvrij, je hoeft niet te schuren en te schilderen, uitsluitend ervan genieten.
  • Kwaliteitsgarantie en scherp in prijs. 

Maatwerk Western Red Cedar buitenkeuken

Elke Western Red Cedar buitenkeuken uit onze werkplaats is weer anders en precies afgestemd op je wensen. We maken ze zo eenvoudig of uitgebreid als je zelf wilt. Alleen een inbouw barbecue om vlees en groente te roosteren, sauzen te bereiden en soep te koken? Of ook een snijblad en spoelbak voor salades? Kastruimte, extra planken en eventueel een wijnrek of koelkast? Het kan allemaal. Bekijk het lookbook voor voorbeelden en ideeën.